Info for Your Squashgame

Inserting link to image from image library

Published: 11 Oct 2007 - 19:11 by jimbob1965

Updated: 12 Oct 2007 - 10:19

Subscribers: Log in to subscribe to this post.

Ray - Rita has asked me to point out a problem I am encountering when trying to add a link to an image in a forum post via the Add or Manage Pictures feature.  I firstly loaded up the image (entitled James Willstrop backhand racket preparation) to the community images.  This seemed to work fine, but when I click on the Add or Manage Pictures link itself to link to this image, my system looses all internet connectivity and I have to reboot.  This was last night, but I have tried again this morning and the same thing happens.  I have successfully added a link to an image using this method previously, so can't think why this would happen now. 


Is this likely to be a software problem my end, or is there something going awry with this feature?


Cheers


Jimbob

squash game squash extras How to add images to Members' Forum posts and replies here...

Replies...

Please Note: The most recent replies are now at the top!

From raystrach - 12 Oct 2007 - 10:19

not too certain what the problem is jimbob. will check it out later today.

Back to top

Sorry, only members can post replies on this and all other Members` Forum items.

Join Here - It`s fast and it`s free!

Check other member benefits here...


Support Squashgame

Support us here at Squashgame.info! If you think we helped you, please consider our Squash Shop when purchasing or make a small contribution.

Products Now Available

US Squash Shop

Accessories

Apparel

Squash Balls

Footwear

Squash Rackets

Sport and Leisure

Video Games

Share/Save/Bookmark

Facebook Link

 

 Testimonials

So, big applause, bravo bravissimo for you, my two teachers :-)

Username:    Password:

Register NOW for Free!.

Forgot Password?